POLITYKA PRYWATNOŚCI
  1. Jednostka Działalności Gospodarczej Kurii Metropolitalnej (JDG) w Krakowie, ul. Franciszkańska 3, 31-004 Kraków, przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwis www.shopkrakow2016.com oraz dokłada wszelkich starań, aby chronić serwis przed nieuprawnionym dostępem osób trzecich.
  2. Administratorem danych jestJednostka Działalności Gospodarczej Kurii Metropolitalnej (JDG) w Krakowie, ul. Franciszkańska 3, 31-004 Kraków, zwany dalej Administratorem.
  3. Informacje o użytkownikach strony są przechowywane i przetwarzane przez Światowe Dni Młodzieży 2016 Spółka z o.o. z zachowaniem środków bezpieczeństwa, spełniających wymogi Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych.
  4. Administrator wykorzystuje dane zebrane za pośrednictwem strony internetowej, w szczególności panelu logowania i newslettera do celów administrowania serwisem oraz do celów kontaktowych, lecz wyłącznie na własny użytek. Żadne dane identyfikacyjne, do żadnych celów, nie są przekazywane do jakiejkolwiek trzeciej strony.
  5. Przetwarzanie danych przez Administratora polegać będzie na przesyłaniu materiałów promocyjnych, informowanie o wydarzeniach i nowych produktach.
  6. W formularzu rejestracyjnym należy podać dane osobowe, takie jak imię, nazwisko, dokładny adres (wysyłki), telefon, email, oraz wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Administratora. Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne.
  7. Użytkownikowi przysługuje prawo wglądu do podanych danych osobowych, ich zmiany oraz sprostowania w każdym czasie, a także do zaprzestania ich przetwarzania. W każdej chwili użytkownik ma także prawo wypisać się z bazy subskrybentów za pośrednictwem strony www.shopkrakow2016.com.
  8. Administrator nie przekazuje powierzonych mu danych osobowych umożliwiających identyfikację użytkowników serwisu innemu podmiotowi oraz nie planuje tego w przyszłości.
  9. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zawartość oraz politykę prywatności jakichkolwiek stron internetowych, do których odnośniki mogą znajdować się na stronie www.shopkrakow2016.com.
  10. Administrator zastrzega sobie prawo zmiany warunków polityki prywatności stosowanej w serwisie.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl